Obavijest o samotestiranju učenika
Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo je Školi upute o primjeni modela ukidanja samoizolacije uz provođenje redovitog dobrovoljnog samotestiranja učenika. Učenici će se samotestirati redovito jedanput tjedno ponedjeljkom prije dolaska u školu ili nedjeljom navečer. Neovisno o već provedenom rutinskom samotestiranju koje se provodi jedanput tjedno, provoditi će se samotestiranje onog razrednog odjela kada se utvrdi da je neki od učenika pozitivan na SARS_COV-2 (dan nakon utvrđenog pozitivnog testa).

Objavio: Ivan Švaganović

Datum objave: 10.02.2022.

Obaveza je razrednika da roditeljima/skrbnicima tijekom današnjega dana dostave obavijest za roditelje koja se nalazi u privitku te ishoditi izjavu/nepristanak iz privitka (roditelji dostavljaju razrednicima). Molimo razrednike da čim prije o nepristanku roditelja obavijeste pedagoginju.

Samotestiranje će učenici prema uputi vršiti u nedjelju navečer ili ponedjeljak ujutro te javljati razrednicima putem Teams-a rezultate. Molimo razrednike da sutra do 10 sati jave pedagoginji koliko će se učenika samotestirati kako bi se mogli pripremiti testovi. Sutra će učenici preuzeti dva testa za sljedeća dva radna tjedna (prvi ponedjeljak 14.2.).

Testove preuzimaju razrednici kod pedagoginje nakon 11 sati te ih daju učenicima (po dva testa) a ukoliko razrednici nisu u smjeni s učenicima neka jave pedagoginji pa će im ona dostaviti.

Sve detaljnije upute vezano za samoizolaciju i ostale detalje možete pročitati iz upute MZO-a koja se nalazi u privitku.

Još jednom vam zahvaljujem na predanom i često napornom radu u vremenu pandemije.

S poštovanjem, ravnateljica Ivana Biljan.