Sajam EU projekata na Orionu
Gimnazija M. A. Reljkovića kao Škola ambasador Europskog parlamenta (EPAS) obilježila je Europsku godinu mladih u kojoj ukazujemo na ulogu mladih u izgradnji uključivije, zelenije i digitalnije budućnosti. Europska godina mladih pruža prilike za učenje i susrete s drugima, aktivno sudjelovanje u cijeloj Europi i dijeljenje zajedničkih vizija ili upoznavanje novih.

Objavio: Ivan Švaganović

Datum objave: 14.05.2022.

Zahvaljujući Agenciji za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. javnost je dobila uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Svi izlagači dobili su priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, približiti se potencijalnim korisnicima, te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti.

Učenici  naše škole izradili su nekoliko plakata, interaktivne kartice i kvizove kojima su promovirali aktivnosti EPAS programa. Plakate o Ukrajini pomogli su nam napraviti učenici iz gimnazije Županja s mentoricom Anicom Đaković. Odaziv na našem štandu je bio velik, a interakcije s prolaznicima zanimljive i ugodne.

Josipa Schweizer Matić, prof. i Ines Glavaš, prof.