UČENICI I UČENICE NAŠE ŠKOLE ŽUPANIJSKI PRVACI U BADMINTONU
Županijsko natjecanje u badmintonu za učenike i učenice održano je 13. i 14. prosinca u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima.

Objavio:

Datum objave: 19.12.2022.

Naši učenici Miron Kobašević, Roko Zrilić, Tin Petričević i Jakov Jozinović osvojili su 1. mjesto i tako se plasirali na Državno natjecanje koje će se održati u ožujku u Poreču.

U grupnoj fazi natjecanja naši učenici pobijedili su ekipu Gimnazije Vukovar (3:0) , ekipu Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca iz Vinkovaca (3:0) i ekipu Tehničke škole Ruđera Boškovića iz Vinkovaca (3:0). U polufinalu pobijedili su ekipu Strukovne škole iz Vukovara (3:0), a u finalu ekipu Tehničke škole Nikole Tesle iz Vukovara (3:2). U pet susreta, naši učenici igrali su 17 mečeva te su ostvarili 15 pobjeda i 2 poraza.

Uspješne su bile i naše učenice Lora Šupuković, Luna Lukačević, Ana Cener i Nina Marić koje su također osvojile 1. mjesto i predstavljat će našu školu i županiju na Državnom natjecanju.

U grupnoj fazi natjecanja pobijedile su ekipu Gimnazije iz Vukovara i ekipu Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca iz Vinkovaca. U polufinalu pobijedile su ekipu Tehničke škole Nikole Tesle iz Vukovara, a u finalu ekipu Ekonomske škole iz Vukovara. U četiri susreta, naše učenice igrale su 12 mečeva te su ostvarile 12 pobjeda, sve rezultatom 3:0.

Profesorica Blaženka Markota bila je mentorica učenicima na natjecanju.